PROFESIONALNOST, KVALIFICIRANOST I ODGOVORNOST PREMA POSLU
PROFESIONALNOST, KVALIFICIRANOST I ODGOVORNOST PREMA POSLU
Prevoditelji

Prevoditelji

Prevoditelji i sudski tumači koji rade ili surađuju s nama kvalificirani su i stručni za prevođenje tekstova iz određenih područja. Osim prevoditeljskog iskustva i fakultetskog obrazovanja za odgovorno obavljanje prevoditeljskog posla, obveza svakog našeg prevoditelja je

  • strogo poštivanje dogovorenih rokova
  • primjena stručnog vokabulara pri prevođenju u cilju postizanja visokokvalitetnih prijevoda
  • konzultacija s klijentom u slučaju zahtijeva za primjenom određene terminologije
  • timski rad u slučaju većeg projekta
  • primjena postojećih prevoditeljskih baza i tehnologija
  • čuvanje poslovne tajne (potpisamo ugovorom s prevoditeljem)

STUDIUM je renomirana i iskusna prevoditeljska agencija. Odlikuju nas isključivo kvalitetni i stručni prevoditelji s odgovornim i profesionalnim odnosom prema poslu i klijentima. U 13-godišnjoj tradiciji postojanja uspjeli smo izgraditi tim kvalificiranih prevoditelja i suradnika te nam se možete obratiti za razne vrste prijevoda iz gotovo svih područja prevođenja. Naš tim stručnih prevoditelja uz pomoć najmodernijih prevoditeljskih baza prijevoda i alata ponuditi će vam iznimno kvalitetan i stručan prijevod u dogovorenom roku po prihvatljivoj cijeni.
Smješteni smo na atraktivnoj lokaciji u poslovnom centru Zagreba na Radničkoj cesti, tako da nas brzo i lako možete posjetiti ili nam se možete obratiti putem telefona ili e-maila. 

Većinu upita primamo putem e-maila, a na svaki upit odgovoriti ćemo u kratkom roku te ćemo temeljem dogovora u najkraćem roku isporučiti prijevod  koji su učinili stručni prevoditelji ili ga po potrebi preveli i ovjerili ovlašteni sudski tumači naše prevoditeljske agencije.

Mi smo sigurni u naše obećanje i stojimo iza njega: povjerite svoju dokumentaciju iskusnoj prevoditeljskoj agenciji i možete biti sigurni da ćete u dogovorenom roku dobiti prijevod vrhunske kvalitete uz umjerenu cijenu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija